| تاثیر مصرف آب زرشک(بربریس ولگاریس) بر آزمون ایلی نویز دانش آموزان پسر دوره متوسطه دوم |
| کد مقاله : 1075-4THPECONF |
| نویسندگان |
|
زهرا سروری *1، علیرضا دانشور1، کریم دهقانی2 1دانشکده علوم پزشکی گراش،گراش، ایران 2عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، شیراز، فارس، ایران |
| چکیده مقاله |
| آمادگی جسمانی عبارتست از توانایی انجام کارهای روزانه با توانمندی و چابکی بدون احساس خستگی بی مورد و داشتن نیروی کافی برای پرداختن به امور تفریحی اوقات فراغت و لذت بردن از آنها و برای انجام کارهای ضروری پیش بینی نشده ای که ممکن است در روز پیش آید. در این پژوهش تاثیر مصرف آب زرشک(بربریس ولگاریس) بر آزمون ایلی نویز دانش آموزان پسر دوره متوسطه دوم پرداختیم. به همین منظور از بین 45 نفر از دانش آموزان دوره متوسطه شهر شیراز پسر28 نفرانتخاب شدند و در دو گروه تجربی(14) و کنترل(14) تقسیم شدند. آزمودنی ها در ابتدا نسبت به اجرای آزمون ایلی نویز اقدام نمودند بعد از 2 ساعت گروه تجربی یک فنجان آب زرشک مصرف نمودند ولی گروه کنترل مصرف نکردند. مجدد آزمون ایلی نویز برگزار شد و رکورد آزمودنی ها ثبت شد. نتایج نشان داد تغییرات پس آزمون آزمون ایلی نویز نسبت به پیش آزمون تغییر معنی داری ندارد. لذا به نظر می رسد علارغم به این که آب زرشک نقش آنتی اکسیدانی دارد اما در کوتاه مدت نمی تواند در آمادگی جسمانی افراد موثر باشد. |
| کلیدواژه ها |
| بربریس ولگاریس، ایلی نویز، دوره متوسطه دوم |
| وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |